Президентът на Русия Владимир Путин участва в юбилейното издание на

...
 Президентът на Русия Владимир Путин участва в юбилейното издание на
Коментари Харесай

Путин: Донякъде си оставам непубличен човек

 Президентът на Русия Владимир Путин взе участие в юбилейното издание на новинарската стратегия " Время ", която на 1 януари навършва 50 години, и отговори на въпроси на водещите за това какви вести би желал да чуе, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
" Аз съм реалист, разбирам, че надали в миналото в ефир ще прозвучи, че ние ослепително сме изпълнили безусловно всички задания, които сме си сложили, че сме решили всичко. Просто такова нещо в действителния живот в никакъв случай не се случва. Но доста би ми се желало да чуя в новините и освен в новините, а и в анализите, че сме положили най-много старания за постигането на задачите, които сме си сложили, че сме постигнали оптимален резултат, съгласно обстановката, в която сме били сега на началото на решаването на задачата, и в края на периода, който сме си определили, формулирайки тези цели ", изясни той.

Путин призна, че още преди да застане на държавния пост, е привикнал да го следят, само че не обича изключително да се появява на екрана.

Той отговори негативно на въпроса дали го напряга наличието на камерите, само че въпреки всичко призна, че ненапълно си остава " непубличен човек ". На въпроса дали е бил заставен да се откаже от някои привички поради съвсем непрекъснатото наличие на публицисти, той отговори: " Колкото и необичайно да е, не ".

" Защо ли? Защото животът и работата ми фактически са пред очите на всички, само че аз и в предходния си живот се стараех да се държа по този начин, като че ли непрекъснато ме следят. Може би заради предходната ми специалност. Но не може да се каже, че ми се е наложило да трансформирам нещо съществено ", сподели Путин.

На въпроса коя вест отпреди 50 години го е впечатлила най-вече, президентът отговори че едно от ярките събития в края на 60-те и началото на 70-те е било появяването на свръхзвуковия цивилен аероплан Ту-144.

" И до момента това наподобява някаква фантастика, а тогава беше нещо невъобразимо ", сподели Путин. Той показа, че счита стратегия " Время " за пример на надеждна информация и че без значение от заетостта си избира да я гледа в директен ефир. " Затова се старая да нагоди графика си по този начин, че да съумея да я виждам. Ако не - виждам и записи, само че не зная за какво, сякаш нищо не се трансформира, само че не е същото, в директен ефир е някак по-интересно ", показа той.

 
По публикацията работи: Екип на Investor.bg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР